Kommunikationstjek

Kragelund Kommunikation tilbyder et gratis dybdegående tjek af jeres kommunikation. Et kærligt og kritisk blik på jeres kommunikation fra os, der kommer udefra, giver jer ny inspiration og åbner for nye veje til, at I kan nå jeres mål. Vi finder uindfriede potentialer, der understøtter det arbejde, I allerede gør. Vel at mærke uden at koste jer en formue at realisere.

Hvad er et kommunikationstjek?

Et kommunikationstjek er en evaluering af jeres virksomheds eksterne kommunikation. Kommunikationstjekket tager afsæt i jeres forretningsmål og aktuelle udfordringer. Derfor kan vores inspirationsliste også variere i fokus fra ét afgrænset område til en bred vifte af muligheder.

Vi udarbejder en skriftlig rapport, der identificerer jeres uindfriede potentialer og muligheder for optimering. Vi kommer med vores anbefalinger til konkrete tiltag, der kan understøtte og styrke jeres kommunikation.

Vi kigger på parametre som budskaber, valg og variation af historier, relevans, ‘den røde tråd’, medievalg i forhold til målgrupperne og effekten af indsatsen. Det gør vi i forhold til de medier, der er relevante for dig og din virksomhed:

  • PR
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Instagram
  • og selvfølgelig indholdet på jeres hjemmeside

Hvordan kan et kommunikationstjek hjælpe dig og din forretning?

Et kommunikationstjek er i sig selv ingen garanti for bedre kommunikation. Resultatet afhænger derimod af virksomhedens evne til at tage anbefalingerne til sig og implementere dem som en del af en ny praksis.

Et kommunikationstjek giver dig en unik mulighed for professionel inspiration, der kan bidrage til, at virksomheden øger sit salg, sit kendskab eller styrker sit brand.

Tør du lade være?

Vil du have en gratis smagsprøve?

/*