Om Kragelund Kommunikation

Kragelund Kommunikation er et PR & kommunikationsbureau i Aarhus.
Vi sørger for, at vores kunder bliver set og hørt, om det er i morgendagens avis, på nettet eller ude blandt forbrugerne.

Hos Kragelund Kommunikation er du og din markedsføring i trygge hænder.
Vi er et hold af stærke kommunikationseksperter, der arbejder målrettet for at hjælpe vores kunder med at nå deres fulde markedspotentiale. Vi finder den strategi, der passer til lige netop din virksomhed, og skræddersyr en effektiv indsats, så du kan bruge din tid på dit kerneområde.

Alt, vi gør, bygger på tre grundpiller: ambitioner, ærlighed og kreativitet.
Det betyder, at vi er handlekraftige rådgivere med kant og mod til at udfordre os selv og vores kunder. Vi går målrettet efter guldet og stiller store krav til os selv, så vi leverer varen hver gang – uanset om opgaven er kommunikation, markedsføring eller PR. Det har vi gjort i mere end 25 år, og det vil vi blive ved med, for sådan kommer vi i mål.

Kragelund Kommunikation er medlem af brancheforeningen Kreativitet og Kommunikation

Internationalt netværk

Verden er global, og vi kommunikerer på tværs af grænser. Vi har derfor siden 2008 været medlem af IPRN, der er verdens største netværk af uafhængige PR- og kommunikationsbureauer med medlemmer i mere end 30 lande. Hvert år mødes alle medlemmer for at erfaringsudveksle og præsentere hinanden for konkrete kommunikationsprojekter. I 2013 vandt vi den ærefulde titel ’IPRN Project of The Year’ for vores kampagne ’Turning taboo into a trend’ for Geberit.

Kreativitet og kommunikation

Vi er medlem af brancheforeningen Kreativitet og Kommunikation og dermed forpligtet på en række etiske regler i forhold til det omgivende samfund, kunder og kolleger. Desuden er vi forpligtet til at overholde det internationale regelsæt Rome Charter.
Derudover er vi medlem af Dansk Erhverv og Erhverv Aarhus.

Team

Hos Kragelund Kommunikation har vi dygtige medarbejdere med kommunikative kompetencer, som spænder vidt og bredt inden for kommunikation og sprog. Vores uddannelser tæller alt fra journalistik til lingvistik og medievidenskab. Til sammen udgør vi derfor et dynamisk og mangfoldigt PR- og kommunikationsbureau, der dækker alle områder af den kommunikative faglighed.

Gitte Høyer

Adm. direktør

Helle Jensen

Mediekoordinator

Mathias Kragelund

Kommunikationsrådgiver og partner

CASPER KALMAR

Juniorkonsulent

Poul Kragelund

Direktør

/*