Kragelund Kommunikation A/S

Om Kragelund Kommunikation

Kragelund Kommunikation er et PR & kommunikationsbureau i Aarhus. 
Vi sørger for, at vores kunder bliver set og hørt, om det er i morgendagens avis, på nettet eller ude blandt forbrugerne. 

Hos Kragelund Kommunikation er du og din markedsføring i trygge hænder. 
Vi er et hold af stærke kommunikationseksperter, der arbejder målrettet for at hjælpe vores kunder med at nå deres fulde markedspotentiale. Vi finder den strategi, der passer til lige netop din virksomhed, og skræddersyr en effektiv indsats, så du kan bruge din tid på dit kerneområde. 

Alt, vi gør, bygger på tre grundpiller: ambitioner, ærlighed og kreativitet. 
Det betyder, at vi er handlekraftige rådgivere med kant og mod til at udfordre os selv og vores kunder. Vi går målrettet efter guldet og stiller store krav til os selv, så vi leverer varen hver gang – uanset om opgaven er kommunikation, markedsføring eller PR. Det har vi gjort i 20 år, og det vil vi blive ved med, for sådan kommer vi i mål. 

Kragelund Kommunikation er medlem af IPRN

Internationalt netværk

Verden er global, og vi kommunikerer på tværs af grænser. Vi har derfor siden 2008 været medlem af IPRN, der er verdens største netværk af uafhængige PR- og kommunikationsbureauer med medlemmer i mere end 30 lande. Hvert år mødes alle medlemmer for at erfaringsudveksle og præsentere hinanden for konkrete kommunikationsprojekter. I 2013 vandt vi den ærefulde titel ’IPRN Project of The Year’ for vores kampagne ’Turning taboo into a trend’ for Geberit.

Kragelund Kommunikation er modtager af Børsen Gazelle

Kreditvurdering AAA

Vækst og udvikling har altid været et mål for os. Vel at mærke vækst og udvikling, der går hånd i hånd med et positivt resultat på bundlinjen. Den strategi har resulteret i, at vi har højeste kreditværdighed og er tildelt AAA sølv, som den ene ud af to virksomheder inden for vores branche. Samme forretningsstrategi har resulteret i, at vi fire gange er blevet kåret som vækstvirksomhed og Gazelle i dagbladet Børsen.

Kragelund Kommunikation er medlem af brancheforeningen Kreativitet og Kommunikation

Kreativitet og Kommunikation

Vi er medlem af brancheforeningen Kreativitet og Kommunikation og dermed forpligtet på en række etiske regler i forhold til det omgivende samfund, kunder og kolleger. Desuden er vi forpligtet til at overholde det internationale regelsæt Rome Charter.
Derudover er vi medlem af Dansk Erhverv og Erhverv Aarhus.

 • 1995

  1995
 • 1997

  1997
 • 2001

  2001
 • 2008

  2008
 • 2015

  2015

Følg os

Vi er medlem af

IPRN Kragelund KommunikationKreativitet & Kommunikation Kragelund Kommunikation
Erhverv Aarhus Kragelund KommunikationDansk Erhverv Kragelund Kommunikation

Persondatapolitik

Vil du vide mere om, hvordan vi behandler indsamlede oplysninger?

Læs mere

GRATIS MALEBOG

You have Successfully Subscribed!