Løbende kommunikation

Forsømmer du jeres kommunikation? Mangler du overblik over og målretning med jeres content? Har du svært ved at finde de gode historier? Er der ikke opgaver nok til en fuldtidsansættelse? Eller vil du bare sikre et fast flow af vedkommende og værdiskabende kommunikation, mens du passer forretningen?

Det kræver tid og omtanke at skabe vedkommende kommunikation, der engagerer målgruppen, og det kan være udfordrende at finde tiden mellem hverdagens mange andre opgaver.

Ikke desto mindre gør du dig selv en bjørnetjeneste (i ordets oprindelige betydning!), hvis du forsømmer driften af jeres digitale kanaler. En kommunikationspakke og et fast flow af kommunikation sikrer nemlig synlighed og top of mind-effekt hos den relevante målgruppe.  

Ligesom din forretning, er effektfuld kommunikation dynamisk og kontinuerlig. For mange virksomheder er det en svær og tidskrævende opgave at producere content selv. Ved at udlicitere jeres kommunikation til os, er jeres content i gode hænder. Vi er nemlig eksperter i at skabe budskaber med relevans, der bygger bro mellem faglighed og praksis.

Hvad siger vores kunder?

“Vi får genereret content, der skaber synergi mellem vores kommunikationskanaler, og flowet er blevet systematiseret for størst mulig effekt. Vores content er også blevet nuanceret, så det understøtter vores identitet bedre og i højere grad er forankret i dét, der sker ude i markedet. Kragelund er altid til rådighed med dialog, sparring og statusmøder, når jeg har haft brug for det.”

Pia Madsen

Product and marketing manager, Børma

Hvad er fordelene?

Tryghed

Hos os er dine kommunikationsopgaver i de bedste hænder . Vi er eksperter i at skabe budskaber med relevans, der bygger bro mellem faglighed og praksis.

Strategisk langtidsplanlægning

Kommunikationsarbejdet kan tilrettelægges effektivt med stærkt fokus på mål og resultater.

Fast sparringspartner

Vi bliver din faste sparringspartner, som kan yde kvalificeret rådgivning fordi vi kender dig og din forretning.

Udfordring af status quo

For at nå de strategiske målsætninger, bygger vi hele tiden videre på tidligere aktiviteter og udfordrer status quo.

En behovsbestemt aftale

Et abonnement kan indeholde alt fra webnyheder, produktion af content, nyhedsbreve, blogindlæg, kundecases og pressemeddelelser. De relevante ydelser afhænger af branche og behov. Derfor sammensætter vi altid det konkrete indhold af abonnementspakken gennem dialog med kunden.

Vi er der, når du har brug for os

Som en ekstra gevinst får du tilknyttet en personlig rådgiver, der altid er klar til at give telefonisk sparring og rådgivning om kommunikation. Det gælder også, selvom din udfordring ikke direkte er relateret til indholdet i dit abonnement.

Vil du vide mere?

/*