International PR

PR med internationalt fokus er en helt særlig disciplin. Umiddelbart mener mange, at en dansk pressemeddelelse bare kan oversættes og herefter erobre verden. Men kulturelle forskelligheder kan spænde ben for budskabet, ligesom medierne arbejder meget forskelligt landene imellem. Det gamle ordsprog ’skik følge eller land fly’ er derfor i høj grad afgørende for PR-indsatsens succes i udlandet, uanset om det er på fjerne kontinenter eller i vores velkendte nabolande. Det er en svær balancegang at træde i karakter i fremmede omgivelser uden at træde nogen over tæerne. Vi er derfor en del af verdens største globale PR-netværk af bureauer, som med fingeren på den kulturelle puls skaber en direkte og kulturfølsom kommunikationskanal fra din virksomhed til medier og markedsmuligheder i udlandet.

International PR bliver en succes, når…

  • Du kender de udenlandske markeder, du vil ind på.
  • Du kan navigere i fremmede medielandskaber efter de lokale spilleregler.
  • Du ved, hvad der er på mediedagsordenen i de forskellige lande.
  • Du kan målrette din kommunikation på nye markeder og samtidig holde fødderne solidt plantet i kommunikationens målsætning og strategi.

Kryds geografiske og kulturelle grænser

Selvom det er alfa og omega at målrette kommunikationen til lokale medier og markeder, er det vigtigt at holde fast i virksomhedens mål og fastlagte strategi. Det er let at miste det strategiske fodfæste, når virksomheden bevæger sig ud i en international mediesammenhæng, hvor målgrupperne er optaget af andre ting, og hvor medierne skal tackles helt anderledes. Derfor bliver det endnu vigtigere at være konstant strategisk bevidst, så virksomheden får mest muligt ud af kommunikationsindsatsen og holder fast i sine grundværdier. Med et kompetent internationalt netværk i ryggen kombinerer vi målrettet lokal kommunikation med vores stærke strategiske erfaring. Resultatet er en sammenhængende kommunikation på tværs af geografiske og kulturelle grænser.

Verdens største netværk

I mere end 10 år har vi været medlem af IPRN (International PR Network), der er verdens største netværk af uafhængige bureauer. Vores netværkspartnere er med 51 bureauer repræsenteret i 41 lande på fem kontinenter. Hvert år mødes vi for at udveksle globale trends og best cases men også for at lære hinanden så godt at kende, at vi med sindsro kan anbefale hinanden til vores kunder. Vi har især samarbejdet med europæiske bureauer i Tyskland, England, Frankrig, Luxemburg, Finland og Sverige. Styrken ved netværket er, at vi samarbejder med lokale bureauer, der forstår de nationale mediers spilleregler og er eksperter i at skabe omtale, der rammer de fastlagte målgrupper.

Brug os som springbræt til verden, fordi …

  • Du kun behøver at briefe ét bureau én gang på ét sprog, nemlig dit eget. Resten klarer vi.
  • Du får en effektiv genvej til et bureau uden for landets grænser. Vi kender personligt de bureauer, vi anbefaler.
  • Du får sikkerhed for, at din kommunikation i alle lande følger dine strategiske målsætninger. Vi sørger for kvalitetssikring og stram styring.
  • Du kan forvente en effektiv, international PR-indsats med mindre tidsforbrug. Vi sørger for at koordinere, besvare mails og følge op hos de udenlandske bureauer.

Vil du læse mere om IPRN og udviklingen inden for international PR? Så læs med her.

Vil du vide mere om international PR?

Hvis du er interesseret i international PR-omtale, er du velkommen til at kontakte os.

/*