Poul Kragelund

Poul

Direktør

+45 87 88 20 31

Arbejdsområder
Poul Kragelund stiftede Kragelund Kommunikation i 1995 og er i dag virksomhedens overordnede strateg. I det daglige beskæftiger Poul sig primært med strategisk kommunikationsrådgivning på tværs af kundegrupper. Poul har desuden omfattende erfaring med tilrettelæggelse af strategiske PR- og kommunikationskampagner for en lang række btb-kunder samt offentlige kunder, herunder kommuner, kommunale forvaltninger, regionale erhvervssamarbejder og uddannelsesinstitutioner.

Særlige kompetencer
Pouls kernekompetence er analyse af kommunikations- og markedsføringsmæssige problemstillinger. Den analytiske tilgang suppleres af Pouls evne til at tilrettelægge og koordinere effektive og målrettede arbejdsprocesser, uanset hvilke interne og eksterne aktører, der er involveret i det konkrete projekt.

Baggrund
Poul er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og er desuden cand.phil. i historie fra Aarhus Universitet. Han har tidligere været kommunikationsrådgiver hos Image Selskabet og informationschef ved Aarhus Oliefabrik.

Tilbage

Følg os

Adresse

Kragelund Kommunikation A/S
Søren Frichs Vej 40b, 1. sal mf
8230 Åbyhøj
Tlf: +45 3034 1485
E-mail:

Vi er medlem af

IPRN Kragelund KommunikationPublic relation branchen Kragelund Kommunikation
Erhverv Aarhus Kragelund KommunikationDansk Erhverv Kragelund Kommunikation

Persondatapolitik

Vil du vide mere om, hvordan vi behandler indsamlede oplysninger?

Read more