Toiletserie hittede hos bloggere

Ifö__K8B1233_bloggereventEn magisk rejse fra ikonisk design til nutidens formsprog med faglig og personlig forkælelse. Det var rammen, da Ifö og Kragelund Kommunikation inviterede førende danske og svenske boligbloggere til et event i hjertet af København. Anledningen var lancering af Ifös nye serie, Spira Art, som er et svensk-dansk samarbejde bag tidsløst og luksuriøst skandinavisk design.

I fokus var arkitekt- og designikonet,  85-årige Knud Holscher, som har designet Spira Art – og hvis design har givet genlyd i flere generationer.

De danske og svenske bloggere fik en oplevelse med skandinavisk designtradition og tidsløst eksklusivitet i højsædet , da de besøgte Holschers jubilæums-udstilling på Galleri A. Petersen og Holscher Design Tegnestue. Højdepunktet var en rundvisning i Knud Holschers private hjem, som han helt undtagelsesvist åbnede dørene til. Dagen blev afsluttet med en gourmetoplevelse på Michelin-restauranten Marchal og overnatning på det overdådige 5-stjernede Hotel D’Angleterre, hvor den røde løber var rullet ud. Alt sammen oplevelser, der gav bloggerne et unikt indblik i Ifös Spira Art.

Bloggereventet var en stor succes, der gav omtale i form af den nye toiletserie i mere end 25 blogposts, omtale i magasiner og massevis af billeder på Instagram.

/*