GLLRP-avis skarpt skåret til investorer og iværksættere

Hvordan får man skabt positiv opmærksomhed fra investorer, erhverv og politikere omkring udviklingen af en hel ny bydel i Gellerup og Toveshøj?

Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening valgte i samarbejde at udgive en avis målrettet netop disse tre segmenter. Udviklingen af GLLRP-avisens koncept, tekst og grafiske look skulle afspejle visionen for dispositionsplanen, som er en plan sat i værk for at forvandle et udsat boligområde til et attraktivt sted at bosætte sig. Med payoff’et ”Gellerup – Aarhus – Verden” blev der sat perspektiver på den mangfoldige bydel.

De unikke fortællinger om byudviklingens projekter blev skildret med både interessante cases, interviews og en masse billeder. En central del af processen handlede derfor om involvering af strategiske aktører, taletid til investorer, politikere, iværksættere, bygherrer og andre centrale interessenter. Sammen med et grafisk skarpt og visuelt design favnede disse elementer den pulserende udvikling og gjorde projektet attraktivt for målgruppen.

Mangler du indspark til koncept og skarpe tekster til printmedier eller aviser, så står vi klar. Mød teamet eller kontakt os her.

Ny bydel - AvisNy bydel - Avis

/*