Kamp mod hashhandel på alle kanaler

Århus Omegn

Skærmbillede 2015-10-19 14.01.51

Boligforeningen Århus Omegn har taget kampen op mod hashhandel i Aarhusbydelen, Viby Syd. På et borgermøde indledte boligforeningen et samarbejde med borgere, medarbejdere og politi om at få hashhandlen ud af området.

Lokalt initiativ får landsdækkende omtale
Med de journalistiske spilleregler i baghånden bragte vi Århus Omegn på banen som en proaktiv medspiller i en landsdækkende samfundsdebat omkring hash. En fokuseret og skarpt vinklet presseindsats resulterede i lokal og landsdækkende for- og efteromtale af borgermødet. Selve mødet blev dækket live af TV2 Østjylland, og  indslaget blev genudsendt i Nyhederne på moderkanalen, TV2.

”Vores initiativ mod hashhandel er meget lokalt forankret, så vi var usikre på, hvor stor mediernes interesse ville være. Men vi betragter vores problem som en del af et større samfundsproblem, og derfor var det af stor betydning, at Kragelund Kommunikation formåede at sikre os så markant en placering på flere kanaler – både de lokale og de landsdækkende medier,” fortæller Århus Omegns direktør, Leif Jensen.

Se indslaget fra TV2 Østjylland her.

Lignende kunder
boli.nu, Esbjerg Ungdomsbo og AAB Vejle

/*