Helle Jensen

Helle

Mediekoordinator

+ 45 30 34 14 85

Arbejdsområder
Helle er kontorets mediekoordinator og specialist, når det kommer til medier, medielister og mediesøgninger. Hun har systematisk opbygget en komplet mediedatabase, der slår alle andre lignende databaser, vi har set. Derfor er det også Helle, der står for at udsende pressemeddelelser, som hun også opgør og evaluerer effekten af. Helle er dagligt i kontakt med både kunder og journalister og tager sig af aftaler og forhandlinger med en række af vores samarbejdspartnere. Derudover er Helle kreativ sparringspartner på forskellige projekter, hvor hun især bidrager med et stort kendskab og en unik relation til journalister og stylister.

Særlige kompetencer
Udover vores database har Helle også opbygget uerstattelig viden om danske medier, og hun rådgiver resten af huset omkring medier og journalister. Det er også Helle, der som superbruger af Infomedia sørger for at alle kollegaerne bliver instrueret om systemændringer og nye forretningsmuligheder.

Baggrund
Helle har været ansat ved Kragelund Kommunikation siden 2009 og har igennem årene gjort hverdagen lettere på kontoret med sit store overblik og evne til at skabe struktur.

 

/*