Nanna Nim Christensen

Juniorkonsulent

+ 45 30 34 14 85

Arbejdsområder:  
Som studentermedhjælper ved Kragelund Kommunikation er Nanna med til at planlægge og eksekvere kommunikative opgaver for en bred vifte af vores kunder. Hun vil arbejde med at formidle tekster og budskaber som kan målrettes og tilpasses præcis som kunden ønsker det.  

Særlige kompetencer: 
Nanna brænder for at skrive og formidle tekster, så de er tilpasset lige netop kundens målgruppe og univers. Det kan indebære at omskrive tunge og tekniske tekster til en mere fængende tekst tilpasset det valgte medie, eller at producere gribende fortællinger og historier som er med til at få virksomheden eller kunden til at udskille sig fra mængden. Gennem sit studie har Nanna opnået en masse viden om strategisk kommunikation samt at producere tekster og (visuelt) indhold, der skaber sammenhæng mellem research, strategi, idé og budskab.  

Baggrund:  Udover at være studentermedhjælper ved Kragelund Kommunikation, er Nanna i fuld gang med sit syvende og sidste semester på Kommunikation ved Danmarks Medie –og Journalisthøjskole. Når Nanna ikke arbejder eller studerer, kan du finde hende i gang med forskellige kreative projekter, om det så er et nyt strikkeprojekt, syprojekt eller noget helt tredje. Nanna er netop vendt hjem efter seks måneder på Den Danske Ambassade i Washington D.C., hvor hun fik mulighed for at arbejde med kommunikation på et politisk niveau og brande Danmark til det amerikanske publikum.  

/*