Annoncen der slog alle rekorder

plus_annonce_hygge_hjorne_LOWDa målingen på annoncens resultater kom, kiggede vi. Og kunden kiggede. Og så kiggede vi igen. Har vi set forkert? Nej. Resultatet er fantastisk!

Kragelund Kommunikation udarbejdede en helsides annonce for PLUS i Idényt. Magasinet er Danmarks største hus- og havemagasin i oplag såvel som læsertal og er derfor en oplagt kanal til at vise nye flotte møbler til udendørsbrug.

Annoncen har en læseværdi på 41 procent hvilket er langt over benchmarken, der ligger på 26 procent. I Idényt med lidt over en million læsere, giver det en forskel i læserskare på omkring 200.000 læsere.

Annoncen er skabt til netop dette magasin og dets læsere og passer sammen med resten af Idényt i indhold og form. Et godt layout støtter læseligheden og giver en bedre læseoplevelse. Når man taler om layout er nøgleordene harmoni og overskuelighed. Det er ikke en anmassende, grim, uinteressant annonce med store gule splatters med tilbud og priser. Det er enkle oplysninger, stemningsfyldte billeder; et rolig og enkelt layout som harmonerer med magasinet. Annoncen scorer da også højst på parametrene ”spændende” og ”behagelig”, mens også ”nyttig” og ”troværdig” får gode placeringer.

Det læserene af Idényt ønsker er inspiration og gode råd om livet i haven. Derfor udformede vi en annonce, der viser, hvordan man kan skabe både havelounge og hyggekrog i haven med nye møbler. 809.783 læsere svarer, at de er blevet inspireret af annoncen.

Hos Kragelund Kommunikation har vi stor erfaring med at lave annoncer. Hvis du også vil have annoncer, der giver værdi, så kontakt Gitte Høyer på tlf. 30 34 14 85 eller

Følg os

Vi er medlem af

IPRN Kragelund KommunikationKreativitet & Kommunikation Kragelund Kommunikation
Erhverv Aarhus Kragelund KommunikationDansk Erhverv Kragelund Kommunikation

Persondatapolitik

Vil du vide mere om, hvordan vi behandler indsamlede oplysninger?

Read more