Persondatapolitik

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.

Denne politik om behandling af personoplysninger beskriver, hvordan Kragelund Kommunikation indsamler og behandler personoplysninger.

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores hjemmeside, www.kragelund-kommunikation.dk

Kragelund Kommunikation er dataansvarlig for dine personoplysninger. Du kan kontakte os:

Gitte Høyer
Kragelund Kommunikation
Søren Frichs Vej 40b, 1.mf
8230 Åbyhøj

CVR: 25518039
Telefon: 8788 2035
gh@kragelund-kommunikation.dk

Hvilke personoplysninger indsamler vi, til hvilke formål og med hvilket retsgrundlag.

Hvis du ansøger om et job hos os, behandler vi følgende personoplysninger:

  • Ansøgning, CV, foto, eksamensbeviser, kontaktoplysninger.

Formål: Besættelse af den opslåede stilling eller en fremtidig stilling hos os.
Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Persondataforordningens artikel 6, stk. 1 litra f.

Vi indsamler de oplysninger, du selv har afgivet.

Opbevaring af dine personoplysninger:

  • Vi opbevarer dine personoplysninger i maksimalt 6 måneder.

 

Når du tilmelder dig vores nyhedsmail, behandler vi følgende personoplysninger:

  • Dit navn og din e-mailadresse og dit samtykke til at modtage nyhedsmails fra os.

Formål: At varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsmails til dig.
Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Vi sender udelukkende elektronisk markedsføring, hvis du har givet os dit samtykke hertil.


Når du kommunikerer med os på mail eller telefon, behandler vi følgende personoplysninger:

  • Navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Formål: At vi kan varetage vores interesse i at besvare dine henvendelser og kommunikere med dig.
Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f.

 

 Når du handler hos os, behandler vis følgende personoplysninger:

  • Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsoplysninger.

Formål: At vi kan levere de ydelser, vi har indgået et samarbejder om og opfyldelse om lovkrav i forhold til bogføring og regnskab.
Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. opfyldelsen af lovkrav sker med hjemmel i persondataforordningen artikel 6, stk. 1 litra c.

Vi indsamler de oplysninger, du selv har afgivet.

 

Opbevaring af dine personoplysninger

  • Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på, at vi ikke gemmer dine data mere end højst nødvendigt.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.
Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Dokumentoplysning

Dette er 1. version af Kragelund Kommunikations persondatapolitik skrevet den 24. maj 2018.

 

 

Følg os

Adresse

Kragelund Kommunikation A/S
Søren Frichs Vej 40b, 1. sal mf
8230 Åbyhøj
Tlf: +45 8788 2030
E-mail:

Vi er medlem af

IPRN Kragelund KommunikationPublic relation branchen Kragelund Kommunikation
Erhverv Aarhus Kragelund KommunikationDansk Erhverv Kragelund Kommunikation

Persondatapolitik

Vil du vide mere om, hvordan vi behandler indsamlede oplysninger?

Read more