Vi finder ind, før vi finder på

Om Kragelund

Vi håndterer alle opgaver i tætte teams, der arbejder omkostningsbevidst og ambitiøst med et ærligt, kærligt og kritisk blik på alle opgaver. Og vi kæmper kundens sag, når vi bygger bro mellem interne målsætninger og markedets muligheder.

Kreditvurdering AAA
Vækst og udvikling har altid været et mål for os. Vel at mærke vækst og udvikling, der går hånd i hånd med et positivt resultat på bundlinjen. Den strategi har resulteret i, at vi har højeste kreditværdighed og er tildelt AAA sølv, som den ene ud af to virksomheder inden for vores branche.

Samme forretningsstrategi har resulteret i, at vi fire gange er blevet kåret som vækstvirksomhed og Gazelle i dagbladet Børsen.

Public Relations Branchen
Vi er medlem af Public Relations Branchen og dermed forpligtet på en række etiske regler i forhold til det omgivende samfund, kunder og kolleger. Desuden er vi forpligtet til at overholde det internationale regelsæt Rome Charter.
Derudover er vi medlem af Dansk Erhverv og Erhverv Aarhus.

Internationalt netværk
Verden er global, og vi kommunikerer på tværs af grænser. Vi har derfor siden 2008 været medlem af IPRN, der er verdens største netværk af uafhængige PR- og kommunikationsbureauer med medlemmer i mere end 30 lande. Hvert år mødes alle medlemmer for at erfaringsudveksle og præsentere hinanden for konkrete kommunikationsprojekter. I 2013 vandt vi den ærefulde titel ’IPRN Project of The Year’ for vores kampagne ’Turning taboo into a trend’.

Fra 1995 til i dag

Følg os

Adresse

Kragelund Kommunikation A/S
Søren Frichs Vej 40b, 1. sal mf
8230 Åbyhøj
Tlf: +45 8788 2030
E-mail:

Vi er medlem af

IPRN Kragelund KommunikationPublic relation branchen Kragelund Kommunikation
Erhverv Aarhus Kragelund KommunikationDansk Erhverv Kragelund Kommunikation

Persondatapolitik

Vil du vide mere om, hvordan vi behandler indsamlede oplysninger?

Read more