Studentermedhjælper med digitalt drive søges

Kragelund Kommunikation søger en studentermedhjælper, der både har viden og praktisk erfaring med at få maksimal effekt ud af content.

Du har ikke bare taget et SoMe-kursus eller læst om SEO og de skiftende algoritmer bag Google, Facebook og LinkedIn på en blog eller to. Du er derimod en digital stjerne, som ubesværet navigerer rundt i den underverden af teknik, som styrer de digitale platforme. Ligesom du altid holder dig opdateret med nyeste viden. Ikke fordi, du skal. Men fordi, du ikke kan lade være. Din nysgerrighed og dit engagement driver dig til at eksperimentere med nye teknologier og redskaber, men du forstår også at gennemskue, hvilke værktøjer giver værdi i et BTB-univers.

Vi har primært brug for dig til:

  • løbende SEO-optimering for os og vores kunder
  • opsætning og udsendelse af nyhedsbreve i Mailchimp
  • vedligeholdelse og optimering af WordPress-sider
  • udvikle og udfordre vores digitale vaner, så vi kan skabe bedre content

Du skal kunne arbejde både selvstændigt og målrettet. Aldrig helt alene men altid som del af et team med erfarne kolleger, der gerne giver dig sparring og konstruktiv feedback.

Du får rig mulighed for at præge opgaverne og tage ansvar. Til gengæld forventer vi, at du yder dit bedste, er engageret og mere ambitiøs end de fleste.

Vi: Uhøjtidelige og engagerede

Kragelund Kommunikation ligger i Aarhus, hvor vi arbejder med strategisk kommunikation, effektfuld PR og kreative kampagner for en lang række af kunder. Vi er dybt engagerede i at nå den højeste fællesnævner sammen med vores kunder. Kontorets få døre står åbne, og organisationen er flad med kort vej fra tanke til handling. Vi arbejder i skiftende teams i et uhøjtideligt miljø, hvor vi gør vores bedste for at levere ærlige, kreative og ambitiøse kommunikationsløsninger.

Er vi et match?

Så send en motiveret ansøgning vedlagt dit CV til partner Mathias H. Kragelund på , og send den gerne hurtigt, da vi løbende holder samtaler.

 

 

 

 

 

 

 

Følg os

Adresse

Kragelund Kommunikation A/S
Søren Frichs Vej 40b, 1. sal mf
8230 Åbyhøj
Tlf: +45 8788 2030
E-mail:

Vi er medlem af

IPRN Kragelund KommunikationPublic relation branchen Kragelund Kommunikation
Erhverv Aarhus Kragelund KommunikationDansk Erhverv Kragelund Kommunikation

Persondatapolitik

Vil du vide mere om, hvordan vi behandler indsamlede oplysninger?

Read more