Bliv en del af holdet

kragelundjobDer er i øjeblikket ingen ledige stillinger på bureauet.

Vi er dog altid nysgerrige efter nye talenter, så hvis du mener, at du er et perfekt match til vores team, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvor du fortæller, hvorfor du skal være en del af Kragelund.

Hvem er vi?
Kragelund ligger i hjertet af Aarhus og er etableret i 1995. Lige siden har vi arbejdet med strategisk kommunikation, effektfuld PR og kreative kampagner over for en række kunder over hele landet inden for btb, btc og det offentlige. Vi lægger vægt på langvarige kundeforhold og er dybt engagerede i at nå den højeste fællesnævner sammen med vores kunder. Kontorets få døre står åbne, og organisationen er flad med kort vej fra tanke til handling. Vi arbejder i skiftende teams i et uhøjtideligt miljø, hvor vi gør vores bedste for at levere ærlige, kreative og ambitiøse kommunikationsløsninger.

Hos os bliver du del af et team af passionerede og professionelle kommunikatører, der tilsammen udgør et dynamisk og fagligt bredt funderet team, som altid er klar til at give kvalificeret sparring og konstruktiv feedback.

Du kan sende en uopfordret ansøgning vedlagt dit cv til: 

Følg os

Vi er medlem af

IPRN Kragelund KommunikationKreativitet & Kommunikation Kragelund Kommunikation
Erhverv Aarhus Kragelund KommunikationDansk Erhverv Kragelund Kommunikation

Persondatapolitik

Vil du vide mere om, hvordan vi behandler indsamlede oplysninger?

Read more