Den gode historie driver byudvikling

Kildebjerg Ry

Kildebjerg Ry er et innovativt byudviklingsprojekt, der forener boliger, natur, fritid og golf i ét samlet byområde. Selv det mest innovative byudviklingsprojekt er dog ikke meget værd, hvis interessenternes opbakning udebliver.

Omtale sælger grunde
Med afsæt i en kommunikations- og markedsføringsstrategi har vi eksekveret en række forskellige aktiviteter lige fra massekommunikation over interessentpåvirkning til direct marketing og lobbyarbejde.

Den målrettede og kontinuerlige eksponering over for de relevante interessenter har været med til at sikre, at bydelen Kildebjerg Ry for længst er blevet en realitet.

Eksponeringen over årene har samtidig sikret, at projektet i dag nyder stor goodwill hos lokalområdets beboere og erhvervsliv. Ligeledes har synligheden hjulpet med at tiltrække investorer og private boligkøbere til området.

Jens Mastrup, direktør i Kildebjerg Ry A/S

”Kildebjerg Ry er blevet en succes, fordi vi fra starten definerede kernen i projektet. Lige siden den politiske beslutning blev truffet, og entreprenører gik i gang med gravemaskinerne, har vi fokuseret på målgrupperne og brugt den gode historie som omdrejningspunkt for alle aktiviteter i byudviklingen.”

Følg os

Adresse

Kragelund Kommunikation A/S
Søren Frichs Vej 40b, 1. sal mf
8230 Åbyhøj
Tlf: +45 3034 1485
E-mail:

Vi er medlem af

IPRN Kragelund KommunikationPublic relation branchen Kragelund Kommunikation
Erhverv Aarhus Kragelund KommunikationDansk Erhverv Kragelund Kommunikation

Persondatapolitik

Vil du vide mere om, hvordan vi behandler indsamlede oplysninger?

Read more